‘dream, create, visualise’


CONCEPT,  STYLING EN PRODUCTIE

Studio B10, bedenkt concepten, beeld-verhalen voor diverse opdrachtgevers. Dit opent nieuwe mogelijkheden, voor campagnes, folders, evenementen, beurzen en producties.

Naast concepten ontwikkelt, produceert en realiseert Studio B10 totale beeld-producties, i.s.m. een volledig professioneel en creatief team van fotografen, vormgevers en tekstschrijvers. Studio B10 heeft een breed netwerk, hierbij kan worden gedacht aan het zoeken van de juiste mensen die het beste passen bij de opdracht. Deze manier van werken is flexibel en compleet, we kunnen een totaal product aanbieden waarbij het team altijd op zoek is naar de beste creatieve oplossingen op maat. De samenwerking tussen opdrachtgever en conceptbedenker is essentieel en bepaalt het resultaat.

 

BRAINSTORM

Studio B10 verzorgt en begeleid brainstorms, samen met een professioneel  team van o.a. stylisten, vormgevers, fotografen en tekstschrijvers en indien nodig nog andere vakgenoten. Het kan inspirerend zijn om weer eens anders naar de dingen te kijken. Creatieve oplossingen zijn dan vaak een logisch gevolg, kortom het opent nieuwe mogelijkheden en flow. Voor verdere informatie bel of stuur me een mail.

 

GREENGRASS

Is de naam voor het samenwerkingsverband met Constance de Jong en Bertien Minnigh. We bedenken en produceren ‘vrije’ producties, deze producties worden aangeboden ter publicatie. (te vinden onder ‘Shop’). De thema’s zijn verschillend en bevinden zich in de volgende gebieden, lifestyle, kinderen, interieur en food. Publicaties zijn te vinden in o.a. Milk (kindertijdschrift Frankrijk)  Santé, Ouders van nu, Kek Mama en een tentoonstelling bij Nicolette Brunklaus (Amsterdam).

 

Bertien Minnigh, Amsterdam